Jeroen - LOYAL MEMBER

Ik heb een eigen bedrijf met flink wat mensen op de loonlijst en hou van werken. Kortom alle ingrediënten om vanaf je 40e een haperende conditie te hebben, rugklachten en een gezellige zwemband. Er moest wat gebeuren! Ik weet nog goed dat ik met enorm veel moeite 30 kg een stuk of vijf keer kon deadliften en mezelf tien keer kon opdrukken. Inmiddels ben ik 10 kg aan vetmassa kwijt, kan ik 120 kg zes keer deadliften en druk ik me vijftig keer in één keer op. Om maar wat getallen te noemen. Het resultaat wat ik in de afgelopen drie jaar geboekt heb, is een combinatie van het met wekelijks deelnemen aan Conditioning-classes en het volgen van diverse voedingsstrategieën via de online support. Met regelmaat ga ik een 1op1 traject aan om mijn grenzen te verleggen. Ik blijf gemotiveerd door de fijne community en de top trainers! Ik voel me thuis bij de Personal Training Agency!

W. Fuijkschot - 12 WEEK TOPFIT

Toen mijn goede vriend Ron, me uitdaagde om zijn groeimaat te worden en ons lichaam te transformeren in 100 dagen, zei ik direct "nee". Ik ben dol op sporten, maar voor een dergelijk doel is dat niet genoeg. Je ontkomt namelijk niet aan een calorieën app. Het leek me helemaal niets om op die manier met voeding om te gaan. Bovendien vond ik het trainen om er goed uit te zien, wat leeg. Trainen voor een fietstocht of bergtop had ik vaak gedaan, maar trainen om blokjes te krijgen in de spiegel, is iets voor insta-verslaafden met een aandachtsstoornis of een minderwaardigheidscomplex, zo vond ik enigszins ongenuanceerd. Twee weken later knaagde het toch wat. "Zou het niet gaaf zijn om op ons 34ste er eens echt voor te gaan?

Lees mijn volledige testimonial

A. van der Veen Meerstadt - LOYAL MEMBER

Op de kop af 8 jaar geleden besloot ik dat het roer om moest. Lange dagen, slecht eten en niet goed in mijn vel. Ik woog bijna 100 kilo en had NUL conditie. In februari 2014 kwam ik in contact met Robert Schoot. En sindsdien train ik iedere week (!), al dan niet online via Zoom. Nu al weer een jaartje of 6 rond de 70 kilo en ondanks corona redelijk in conditie. Het geheim? Simpel: inspiratie om te komen (maandelijks vooruitbetalen hahaha), motivatie krijgen om een uurtje echt diep te gaan afgewisseld met een beetje kletsen over van alles en nog wat, maar voornamelijk Formule 1 hahaha.. Gecombineerd met gratis parkeren voor deur en desgewenst voedingsadvies. Mijn advies aan alle ondernemers/ zzp'ers die willen presteren: investeer in je lichaam! Iedereen op zijn eigen manier maar voor mij werkt een Personal Trainer perfect. En mocht je in de buurt van Amsterdam wonen dan kan ik je de trainers van de Personal Training Agency van harte aanbevelen!

F. Peso - PERSONAL TRAINING

Toen ik eind 2015 met mijn PTA-Program begon, was ik niet fit, draaide ik veel nachtdiensten en vierde regelmatig een feestje. Inmiddels leef ik mijn lang gekoesterde droom. Hoeveel gewicht ik kwijt ben boeit mij niet.  Mijn mindset is gaandeweg stap voor stap veranderd. Ik heb een Msc in Economie op zak en bouw aan een carriere in de PT branche. Ik ben meer dan ooit gedreven om de lat op alle vlakken in het leven hoger te leggen.

 

 

 

I. Radovancic - PERSONAL TRAINING

Ik hoorde via via over PTA-Program. Ik zette mezelf voor het blok en melde me aan bij PTA. Bij de intake voelde ik me al heel snel op mijn gemak. Ik verwachtte een hoog machogehalte en norse blikken, maar wat volgde was een ontspannen, leuk gesprek waarbij al snel aangesneden werd op mijn doel en wat voor plan van aanpak daar het beste op aansloot. Er werd goed meegedacht hoe de training en voeding het beste gecombineerd kon worden met mijn leven als moeder met een full time baan. De lat werd en wordt nog steeds hoog gelegd, maar zeker haalbaar. Je wordt gestimuleerd en gemotiveerd en er is altijd aandacht voor herstel en belastbaarheid. Sinds ik begonnen ben, voel ik me met de dag zelfverzekerder. Ik ben zoveel fitter geworden! Ik kon me voordat ik begon niet voorstellen dat ik in staat zou zijn om 20 x zonder problemen op te drukken.

A. Martens - PERSONAL TRAINING

Bij PTA halen ze het onderste uit de kan en waar nodig kreeg ik een schop onder de kont. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Niet alleen qua fysieke prestaties maar ook voor persoonlijke verhalen. Er werken betrokken, warme en deskundige trainers/online coaches. Het is de combinatie van fanatisme, humor en betrokkenheid waardoor ik mij op mijn plek voelde en de resultaten kon behalen die ik had gesteld. Als je op zoek bent naar een Personal Trainer met echte persoonlijke aandacht, kennis van zaken, iemand die er uit wil halen wat er in zit, dan ben je bij PTA aan het juiste adres!
Testimonials

Volg ons op Instagram!

Op onze Instagram en Facebook page posten we regelmatig pics and vids van hoe we te werk gaan en wat de resultaten zijn. Neem snel een kijkje, like en volg!!

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 0 =