Team

Kom jij ons team versterken?

PERSONAL TRAINERS GEZOCHT V/M - Personal Training Team

We willen allemaal gezondheid zijn, ons goed voelen en er mooi uit zien. Maar hoe? Het aanbod is groot, de diversiteit nog groter. Zeker in de stad Amsterdam. De missie van de Personal Training Agency is om persoonlijke begeleiding in Amsterdam toegankelijker te maken voor iedereen die de hulp van een fitness professional goed kan gebruiken. Dit doen wij met een gedreven en gepassioneerd team! We werken en bouwen samen. Doe jij met ons mee?

Ontdek meer!

Robert Schoot - PTA Premium-Trainer

Founder & Managing Director - Managing Team

Met meer dan 10 jaar ervaring als Personal Trainer en Performance Coach in Amsterdam heb ik al veel hoogopgeleide mensen, succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders mogen coachen tijdens mijn loopbaan. Tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het runnen van ons bedrijf PTA® en doe ik enkele coachingstrajecten. Verder vind ik het tof om met regelmaat content te produceren in de vorm van blog, podcast en video.

 

Join our team

Sven Wierda - PTA-Trainer

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik heb een bachelor degree in sportkunde (Haarlem). Binnen PTA® geef ik o.a. (Semi) Personal Trainingen. Ook maak ik voedingsplannen voor onze cliënten. Achter de schermen ben ik werkzaam als assistent clubmanager en hou ik me o.a. bezig met een project dat gericht is op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe vooruitstrevende manier van online support dat perfect aansluiting moet vinden op de andere aspecten van PTA® 's dienstverlening. 

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken!

 

Stage lopen?

Wendy Bierens - PTA Premium Trainer

Nutritionist en Personal Trainer - Personal Training Team

Sinds mijn tienerjaren zijn sport en de gym mij niet vreemd. Het kan ook bijna niet anders dat je vroeg of later met voeding te maken krijgt en dat het bereiken van doelen direct in nauw verband staan met wat je eet. Latere betrokkenheid in o.a. de wereld van MMA in de USA hebben mij nog meer aangespoord om mijn expertise op het vlak van voeding verder op te bouwen om anderen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Schakel mij in als je een specifiek tot in de details uitgewerkt voedingsprogramma nodig hebt!

Mijn verhaal

Matias Briano - PTA Premium Trainer

Personal Trainer - Personal Training Team

Op zoek naar pads training? Boxing drills? Ga dan met mij aan de slag! met een achtergrond als fysiotherapeut, Personal Trainer en een zwarte band Taekwondo richt ik mijn maatwerk trajecten in met oog voor belastbaarheid. Er gaat veel aandacht uit naar techniek, maar er is ook veel ruimte voor knallen en het neerzetten van het benodigde werkvolume om stappen vooruit te maken. Binnen PTA® geef ik o.a. de PT-Class Defence en train ik cliënten in zowel een 1op2 als een 1op1 setting.

Manon Molenaar - PTA Premium Trainer

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd als biomedisch wetenschapper (MSc) en ik ben momenteel bezig met de masteropleiding geneeskunde. Vanwege mijn passie voor sport ben ik naast mijn studie groepslessen gaan geven en heb ik de opleiding tot functioneel trainer gevolgd. Met mijn wetenschappelijke basis in combinatie met mijn passie en kennis over sport wil ik cliënten helpen hun sportieve doelen te bereiken. Dit doe ik door (semi-)personal training te geven binnen PTA®.

 

Carlos Pitta Kruize - PTA Premium Trainer

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd bewegingswetenschapper met een enorme passie voor sport en menselijke beweging. In het verleden heb ik 6 jaar bij het Korps Mariniers gediend waar ik mijn passie heb kunnen beproeven en later heb geprofessionaliseerd door anderen op te leiden. In mijn trainingen vertaalt dit zich naar een combinatie van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring die één ieder kan helpen zijn persoonlijke doelen te bereiken. Binnen PTA® geef ik personal training en semi-personal training.

Pien Arntz

Fysiotherapeut - Personal Training Team

Ik ben fysiotherapeut en heb mij gespecialiseerd op het gebied van schouderklachten en Dry Needling. Ik beschouw het als een uitdaging om met iedere patiënt op zoek te gaan naar zijn/haar mogelijkheden, zodat mensen hun leven weer op kunnen pakken zonder of met minder beperkingen. Vanuit onze praktijk (MCN Fysiotherapie) in de Private Gym NDSM werk ik samen met het team van PTA®. 

 

Chris Harvey

Softtissue Specialist - Personal Training Team

Ik ben een professional met een specialisatie op het gebied van softtissue-release technieken. Jarenlang behoorde ik tot de medical staff van Arsenal F.C. waar ik mijn expertise met name op het vlak van mobilisatie van heup, knie en enkelgewricht heb opgebouwd. Vanuit mijn behandelruimte in de Private Gym NDSM werk ik samen met het PTA® en MCN Fysiotherapie.