FAQ - Veelgestelde vragen

Kwaliteit

In ons team zitten experts die uitstekende opleidingen hebben doorlopen en zichzelf voortdurend blijven door ontwikkelen. Onderdeel van onze bedrijfsvoering is dat we scherp de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van o.a. psychologie, neurologie, endocrinologie, fysiologie, anatomie, kinesiologie, trainingsleer en voeding in de gaten houden. Relevante wetenschappelijk onderbouwde studies worden altijd zo goed en snel mogelijk verwerkt in onze begeleidingsproducten.

Member worden

Pro rata is de membership fee voor de resterende dagen van de inschrijfmaand. De resterende Credits worden evenredig met aantal resterend aantal dagen bijgeschreven op jouw account (naar boven afgerond).
Jazeker, klik op een van de onze TOPDEAL PROEFWEEK buttons die je op onze homepage vindt en meldt jezelf meteen aan!
Het PTA-Membership heeft een minimale contractduur van een volle kalendermaand. Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan het PTA-Membership dus maandelijks opgezegd worden.

Membership Service

De button naar het online membership-service formulier vind je linksonder in de footer van onze website.
Een bundel Credits gekoppeld aan onze membership niveaus, wordt altijd om 00:00 op de 1e van de maand geactiveerd. De Credits uit de bundel zijn uitsluitend geldig in de maand waarin ze worden opgeleverd. Wanneer je Credits in pakketvorm inkoopt, gaat de geldigheidsduur die aan het betreffende pakket is gekoppeld in zodra de betaling via de betalingslink is voldaan.
Bij PTA betaal je de maandelijkse membership fee altijd vooraf. De eerste betaling van een PTA-membership van de lopende maand (pro rata) en de eerstvolgende kalendermaand zal plaatsvinden via een door ons per email gestuurde factuur met betalingslink. Na de eerste betaling via de betalingslink ga je ermee akkoord dat het verschuldigde membership bedrag voor de opvolgende maand tussen elke vijfentwintigste (25e) en de achtentwintigste (28e) van de lopende maand middels automatische incasso van het door jou opgegeven bankrekeningnummer wordt afgeschreven. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. De facturen met BTW specificatie worden ondergebracht in jouw account op ons online-portaal.
Het makkelijkste is door een aanpassing aan te vragen via het membership-service formulier op de website. Om ervoor te zorgen dat jouw gewenste aanpassing op het membership op de aankomende maand ingaat, dien je dit uiterlijk voor de 28e van de lopende maand aan ons door te geven middels het membership-service formulier. Doe je dit na de 27e gaat de gewenste aanpassing niet in op de aankomende maand, maar in de maand daarop. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Zodra je jouw membership aanpassing op tijd in een lopende maand hebt aangevraagd, gaat deze in de opvolgende maand in. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden.
Je kunt jouw PTA-membership te allen tijde opzeggen, maar dient daarbij wel rekening te houden met een maand opzegtermijn. Zorg ervoor dat je jouw membership voor de 28e van de lopende maand opzegt. Zeg je na de 28e van de lopende maand op, wordt niet de opvolgende maand, maar de maand na de opvolgende maand jouw laatste maand. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Je kunt jouw PTA-membership opzeggen door een ondergetekende brief met jouw contactgegevens op te sturen naar het adres van onze private gym (contactgegevens staan op de website). Doe dit onder vermelding van “PTA-Membership opzeggen” en licht kort toe wanneer je wilt dat jouw membership eindigt en waarom je jouw membership wilt opzeggen. Uiterlijk de eerstvolgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging dat jouw opzegging in behandeling is genomen. Wij raden aan om ons telefonisch te informeren wanneer de brief onderweg is.

Online portaal

Je kunt de app downloaden in de app store van Apple en Android. Zoek op PTA-Program en download de app gratis op jouw smart Phone. Het is alleen mogelijk om onze app op jouw smart Phone te downloaden. Om via de tablet toegang te krijgen tot het online-portaal, kun je via onze website op de button “online-portaal” klikken. Deze button staat in de footer van de website.

Personal Training

Afgezien van het feit dat je uitsluitend behoefte aan 1op1 Personal Training kunt hebben, kies je voor 1op1 wanneer het nodig is om intensief aan specifieke trainingsaspecten te werken. Dit kan het verbeteren van jouw fysieke fundament en/of uitvoeringstechniek zijn of het vergroten van jouw maximale kracht. Ook wanneer je een specifieke doelstelling hebt die niet doelgericht nagestreefd kan worden met onze Personal Training classes kies je voor 1op1.

Online Coaching

Wij bieden uitsluitend Online Coaching in combinatie met ons 12 WEEK TOPFIT Program. Op onze home page vind je meer informatie over ons 12 WEEK TOPFIT Program.

Algemeen

Relevante berichten kunnen onder vermelding van het onderwerp gemaild worden naar info@pta-program.nl. Wij trachten om jouw bericht zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen te beantwoorden.