FAQ - Veelgestelde vragen

Kwaliteit

In ons team zitten experts die uitstekende opleidingen hebben doorlopen en zichzelf voortdurend blijven door ontwikkelen. Onderdeel van onze bedrijfsvoering is dat we scherp de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van o.a. psychologie, neurologie, endocrinologie, fysiologie, anatomie, kinesiologie, trainingsleer en voeding in de gaten houden. Relevante wetenschappelijk onderbouwde studies worden altijd zo goed en snel mogelijk verwerkt in onze begeleidingsproducten.

Member worden

Pro rata is de membership fee voor de resterende dagen van de inschrijfmaand. De resterende PT-Credits worden evenredig met aantal resterend aantal dagen bijgeschreven op jouw account (naar boven afgerond).
Het is niet mogelijk om onze persoonlijke begeleiding in te schakelen zonder PTA-membership. Met het PTA-Basic membership niveau kun je zowel zelfstandig trainen als met een van onze Personal Trainers aan de slag in de Private Gym NDSM.
Jazeker, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende intake in de Private Gym NDSM aan de Displaystraat 11-13 in Amsterdam Noord. Tijdens de intake kunnen we kennismaken, jouw vragen beantwoorden en de faciliteiten van de private gym laten zien.
PTA-Basic: €87,50 p/mnd voor de minimale duur van 1 volle kalendermaand (inclusief 6 PT-Credits per maand, online support en acces tot de private gym); PTA-Start: €199 p/mnd voor de minimale duur van 1 volle kalendermaand (inclusief 16 PT-Credits per maand, online support en acces tot de private gym); PTA-Pro: €350 p/mnd voor de minimale duur van 1 volle kalendermaand (inclusief 36 PT-Credits per maand, online support en acces tot de private gym); PTA-Elite €455,- p/mnd voor de minimale duur van 1 volle kalendermaand (inclusief 56 PT-Credits per maand, online support en acces tot de private gym); Flex-bundel A € 930,- per bundel in combinatie met PTA-Basic, geldig zolang het PTA-Membership actief is (inclusief 108 PT-Credits, online support en acces tot de private gym); Flex-bundel B € 1740,- per bundel in combinatie met PTA-Basic, geldig zolang het PTA-Membership actief is (inclusief 216 PT-Credits, online support en acces tot de private gym); Flex-bundel C € 2430,- per bundel in combinatie met PTA-Basic, geldig zolang het PTA-Membership actief is (inclusief 324 PT-Credits, online support en acces tot de private gym);
Het PTA-Membership heeft een minimale contractduur van een volle kalendermaand. Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan het PTA-Membership dus maandelijks opgezegd worden.
Neem contact met ons op en wij activeren jouw account met oude trackrecord. Eventuele PT-Credits die je destijds op jouw account had staan, zijn bij beëindiging van het voorgaande membership permanent verwijderd en worden dus niet teruggeplaatst. We stellen uiteraard wel een aantal controle vragen, omdat we namelijk 100% zekerheid willen hebben dat we daadwerkelijk met een oud member hebben te maken. Hierna ontvang je van ons z.s.m per email de inloggegevens voor het online-portaal.

Membership Service

Check allereerst of de email niet in jouw Spam box terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, stuur dan een email met jouw contactgegevens naar membership@pta-program.nl. Doe dit onder vermelding van “Email van registratiebevestiging niet ontvangen”. Wij zullen uiterlijk de eerstvolgende werkdag hebben uitgezocht wat er precies is misgegaan en ervoor zorgen dat je alsnog de bevestiging per email met daarin de Start-up Manual (PDF) krijgt toegezonden.
De button naar het online membership-service formulier vind je linksonder in de footer van onze website.
Een bundel PT-Credits (gekoppeld aan onze membership niveaus, wordt altijd om 00:00 op de 1e van de maand geactiveerd. De PT-Credits uit de bundel zijn uitsluitend geldig in de maand waarin ze worden opgeleverd. Wanneer je PT-Credits in Flex-bundel inkoopt, gaat de geldigheidsduur die aan het betreffende pakket is gekoppeld in zodra de betaling via de betalingslink is voldaan.
Bij PTA betaal je de maandelijkse membership fee altijd vooraf. De eerste betaling van een PTA-membership van de lopende maand (pro rata) en de eerstvolgende kalendermaand zal plaatsvinden via een door ons per email gestuurde factuur met betalingslink. Na de eerste betaling via de betalingslink ga je ermee akkoord dat het verschuldigde membership bedrag voor de opvolgende maand tussen elke vijfentwintigste (25e) en de achtentwintigste (28e) van de lopende maand middels automatische incasso van het door jou opgegeven bankrekeningnummer wordt afgeschreven. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. De facturen met BTW specificatie worden ondergebracht in jouw account op ons online-portaal.
Het makkelijkste is door een aanpassing aan te vragen via het membership-service formulier op de website. Om ervoor te zorgen dat jouw gewenste aanpassing op het membership op de aankomende maand ingaat, dien je dit uiterlijk voor de 28e van de lopende maand aan ons door te geven middels het membership-service formulier. Doe je dit na de 27e gaat de gewenste aanpassing niet in op de aankomende maand, maar in de maand daarop. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Zodra je jouw membership aanpassing op tijd in een lopende maand hebt aangevraagd, gaat deze in de opvolgende maand in. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden.
Je kunt jouw PTA-membership te allen tijde opzeggen, maar dient daarbij wel rekening te houden met een maand opzegtermijn. Zorg ervoor dat je jouw membership voor de 28e van de lopende maand opzegt. Zeg je na de 28e van de lopende maand op, wordt niet de opvolgende maand, maar de maand na de opvolgende maand jouw laatste maand. Dit staat ook vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Je kunt jouw PTA-membership opzeggen door een ondergetekende brief met jouw contactgegevens op te sturen naar het adres van onze private gym (contactgegevens staan op de website). Doe dit onder vermelding van “PTA-Membership opzeggen” en licht kort toe wanneer je wilt dat jouw membership eindigt en waarom je jouw membership wilt opzeggen. Uiterlijk de eerstvolgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging dat jouw opzegging in behandeling is genomen. Wij raden aan om ons telefonisch te informeren wanneer de brief onderweg is.

Online portaal

Je kunt de app downloaden in de app store van Apple en Android. Zoek op PTA-Program en download de app gratis op jouw smart Phone. Het is alleen mogelijk om onze app op jouw smart Phone te downloaden. Om via de tablet toegang te krijgen tot het online-portaal, kun je via onze website op de button “online-portaal” klikken. Deze button staat in de footer van de website.
In onze Start-up Manual (PDF) leggen wij van A tot Z hoe je de app kunt gebruiken. Indien het antwoord niet in de manual of op onze website te vinden is, kun je altijd een email sturen naar membership@pta-program.nl. Wij proberen om jouw bericht zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen te beantwoorden.

Personal Training

Afgezien van het feit dat je uitsluitend behoefte aan 1op1 Personal Training kunt hebben, kies je voor 1op1 wanneer het nodig is om intensief aan specifieke trainingsaspecten te werken. Dit kan het verbeteren van jouw fysieke fundament en/of uitvoeringstechniek zijn of het vergroten van jouw maximale kracht. Ook wanneer je een specifieke doelstelling hebt die niet doelgericht nagestreefd kan worden met onze Personal Training classes kies je voor 1op1.
Via het rooster in het online-portaal kun je jezelf aanmelden voor één of meerdere Personal Training classes (Small Group Training). Je kunt altijd tot vier weken vooruit plannen. De benodigde PT-Credits voor de ingeplande sessie(s) worden na bevestiging automatisch van het tegoed op jouw account afgeschreven. Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een Personal Training class als je niet voldoende PT-Credits tegoed in je account hebt staan.
In principe is het altijd mogelijk om de Personal Trainer hierover een vraag te stellen. Al onze Personal Trainers hebben de expertise om jou van het juiste advies te voorzien. Ze bouwen daarbij voort op het PTA-Program dat je volgt. Hou er echter rekening mee dat een gespreksvoering over deze zaken ten koste gaat van de beschikbare trainingstijd. In een 1op1 sessie kan de Personal Trainer hier natuurlijk tijd voor maken, maar in een Personal Training class zal de Personal Trainer altijd verwijzen naar het online-portaal en je adviseren om een 1op1 consult met één van onze professionals in te plannen.
Als dit een Trainer betreft die ook 1op1 personal Trainingen geeft, is het mogelijk om in overleg met hem/haar afspraken in te plannen. Daarbij moeten uiteraard wel de agenda’s van de cliënt en de Trainer matchen.

Online Coaching

Algemeen

Relevante berichten kunnen onder vermelding van het onderwerp gemaild worden naar info@pta-program.nl. Wij trachten om jouw bericht zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen te beantwoorden.