12 WEEK TRANSFORMATION

Elk traject begint met een vrijblijvende kennismaking en korte introductietraining. Tijdens deze afspraak praten we o.a. over jouw doelen, sportverleden, actuele lifestyle en jouw voedingspatroon. Verder wordt er gekeken naar jouw basis motoriek (kwaliteit van bewegen) en er wordt gevraagd naar medische indicaties en hoe het momenteel is gesteld met jouw belastbaarheid. Aansluitend op de kennismakingssessie presenteren we een plan van aanpak. Met vrij trainen bij ons in de gym als uitgangspunt, adviseren wij welke vorm van persoonlijke begeleiding (1op1, 1op2 of Small-Group, of een combinatie) zeer waardevol voor jou zou kunnen zijn. 

English

PT & Small-Group Training

We geven daarbij uitleg over hoe het werkt als je 12 WEEK TRANSFORMATION Program wilt combineren met een 1op1 PT-traject en/of Personal Training classes wilt volgen die wij in de private gym verzorgen. We adviseren over de begeleidingsfrequentie en er wordt besproken met welk membership niveau jij op basis van jouw wensen het beste kunt starten. Wij hebben vier PTA-Membership niveaus en drie zogenoemde Flex-bundels waarmee je elk denkbaar maatwerkprogramma in kunt richten. Het inplannen van de afspraken voor een 1op1 en/of 1op2 PT-traject handel je met de Personal Trainer naar keuze af. 

Aanmelden gratis proefles

Ebook 12 WEEK TRANSFORMATION

Zodra je jezelf bij ons hebt ingeschreven, ontvang je via de email ons Ebook "12 WEEK TRANSFORMATION" In dit Ebook staat per week beschreven welke acties je moet ondernemen om in 12 weken een waanzinnige transformatie neer te zetten. Je ontvangt daarbij van ons enkele nuttige instructie e-mails om jouw traject zo goed mogelijk op te kunnen starten. Ons team gaat direct voor je aan het werk en sturen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag de inlog gegevens voor jouw persoonlijke account op ons online portaal. We stellen daarbij ook meteen eenmalig de voedingsrichtlijnen voor je in, waarmee je jouw eerste tussendoel nastreeft. Meld jezelf ook meteen aan voor jouw eerste Personal Training class! Let's work!

Personal Training classes

Vanaf het PTA-Start niveau kun je al twee Personal Training classes per week volgen! Wij werken met verschillende type PT-Classes waarbij je afhankelijk van de class met drie tot zeven andere cliënten een doelgerichte training afwerkt onder leiding van een Personal Trainer. Wij bieden FEMME FIT, BURN, TRX & KETTLEBELL, CORE FIT en BOX FIT classes aan. Als je met een hogere frequentie wilt deelnemen aan specifieke classes, upgrade je simpelweg jouw membership of schaf je extra PT-Credits aan.

Ontdek meer over onze classes

Start jouw 12 WEEK TRANSFORMATION!

Zet de eerste stap en doorbreek jouw comfort zone! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!

Online Support

Vanaf het PTA-Basic niveau krijg je standaard onze online support. Daarbij schrijven wij bij de opstart van jouw traject eenmalig voor hoeveel calorieën je dagelijks binnen moet krijgen en welke macroverhoudingen daarbij aangehouden moeten worden om jouw tussendoel te kunnen behalen. Vanaf dat punt is het zaak dat je met behulp van o.a. onze lessen, trainingsprogramma's en recepten jouw knowhow verder gaat uitbreiden en de benodigde structuur aan gaat brengen in jouw training, voeding en overige lifestylegewoonten. Plan 1op1 consult(s) in met één van onze professionals, als je meer hulp nodig hebt, bij het creëren van meer structuur.

Private Gym NDSM

In onze grote private Personal Training gym in Amsterdam kun je heerlijk trainen zonder ruis. Uiteraard hebben we twee gescheiden kleedkamers met douches. Parkeren kan bij ons voor de deur en is gratis! Acces tot de private gym om zelfstandig te trainen, is standaard inbegrepen in elk membership niveau! Geen extra kosten dus! Uiteraard kun je bij ons ook een kopje thee, koffie en o.a. een post workout shake bestellen! Naast onze dienstverlening bieden andere professionals zoals Highline Bodytec, MCN Fysiotherapie en PerformanceNL Sportmassage hun diensten aan.

Meer over Highline Bodytec

PTA-Program app

Via de PTA-Program app op jouw smart Phone heb je direct toegang tot jouw persoonlijke account op ons online portaal. Het portaal is overigens ook bereikbaar via de laptop. Op het online-portaal vind je onze databases met trainingsprogramma’s, recepten en meer knowhow. Je gebruikt de app verder om jouw voedingen, bodyresults en om de intensiteiten van jouw trainingen te loggen. Via de online agenda op het portaal meld je jezelf aan voor onze Personal Training classes. Ook kun je via de app al jouw actuele membership informatie inzien. Nadat je bij ons bent ingeschreven, ontvang je van ons per email ook onze Start-up Manual. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je het maximale uit het online-portaal kunt halen.

Duurzaam resultaat

Met onze Personal Training classes en online support als basis verbeter je jouw uitvoeringstechniek, verhoog je jouw krachtlevels en verbeter je jouw uithoudingsvermogen. Je kunt jouw traject te allen tijde uitbreiden met een 1op1 traject om aan specifieke aandachtspunten te werken. Doordat je consistent de juiste adviezen en richtlijnen opvolgt, presteer je bij elke opvolgende training beter, bouw je spiermassa op en blijf je vet verbranden! We adviseren je met welke frequentie je het beste de benodigde metingen doet en vastlegt in jouw persoonlijke account. Doe wat we je voorschrijven, werk hard en elke week boek jij voelbaar en zichtbaar resultaat! En na de 12 weken? Dan hopen we natuurlijk dat je voor jouw volgende 12 WEEK TRANSFORMATION gaat!!

PTA-Membership

De meeste cliënten trainen tijdens een 1op1 traject met een frequentie van twee keer per week. Maar er is vaak meer voor nodig dan twee keer per week trainen om stappen vooruit te blijven maken. Het veranderen van voeding en lifestylegewoonten hoort er ook bij! Bovendien kan het nuttig zijn om één of meerdere doelgerichte activiteiten per week toe te voegen aan jouw 1op1 traject. Al vanaf het PTA-Basic niveau bieden wij behalve acces tot de private gym een volledige service voor een scherpe prijs! Je krijgt dan online support en een voordeelbundel PT-Credits waarmee je  deel kunt nemen aan Personal Training classes.

Ontdek meer over PT-Credits

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 3 =