Basislifts

In onze STRENGTH classes wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van de techniek van de basislifts en werk je gericht aan het behalen van zogenoemde RM (repetition max) doelen die je hebt gesteld. 

Onder basislifts rekenen wij de squat, deadlift, benchpress, overhead press en bent over row. Naast deze oefeningen komen ook in mindere mate suplementaire krachttrainingsoefeningen aan bod die je gaan helpen om jouw techniek van de basislifts doorlopend te verbeteren en jouw kracht verder op te bouwen.

Het leuke aan krachttraining is dat je telkens weer je techniek kunt aanscherpen! Iedere sessie weer kun je leren van de feedback van zowel jouw lijf als van de Personal Trainer. Repetitive practise, reflecting plus growing knowhow builds skill!

Ook onze STRENGTH classes zijn ingericht op basis van een 2-DAY split routine. Zodoende komen alle lifts aan bod en blijft het aantal oefeningen per sessie laag, waardoor optimaal gefocust kan worden op techniek. In verband met overlapping en enig herstel dient er altijd wel één rustdag tussen de STRENGTH sessies te zitten.

Plateaus doorbreken

Periodiek STRENGTH classes volgen is een must, omdat het verhogen en/of onderhouden van de krachtlevels en het aanscherpen van de techniek de clienten in staat stelt om meer werkvolume (hoeveelheid vericht werk in kilo's) met een hoge uitvoeringskwaliteit te draaien. Dat zorgt ervoor dat ze sneller resultaat boeken in bijvoorbeeld het opbouwen van spiermassa of het verbranden van overtollig lichaamsvet plus het verhogen van de spiertonus.

Naarmate je meer en meer progressie boekt is het onvermijdelijk dat je tegen bepaalde plateaus aan zal lopen. Door middel van specifieke strategieen (o.a. stickingpoint trainingen en suplementaire oefeningen) kun je deze plateaus doorbreken en jouw krachtlevels naar nieuwe hoogten pushen.

Ready to lift?

Je kunt bij ons een gratis en vrijblijvende proefles activeren, waarin je een STRENGTH class uit kunt proberen! 

Je vindt ons op de NDSM werf in Amsterdam (aan de rand van het centrum). We beschikken over vrije parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor als je voor of direct na je werk met de auto naar ons toe wilt komen om te trainen! Ook met de fiets of OV zijn wij erg goed en snel bereikbaar! 

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een proefles met je in te plannen.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
5 + 10 =