Small Group Training Amsterdam

Je woont in Amsterdam en wilt graag aan de slag met een Personal Trainer. Maar ja, aan wonen en werken in Mokum hangt ook een prijskaartje en wellicht moet jij daarom keuzes maken. Goed nieuws! Veel van onze cliënten kiezen voor onze Personal Training classes (Small Group Training) en dat is uiteraard een stuk voordeliger dan 1op1. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk. Deelname aan onze doelgerichte Personal Training classes werkt bovendien extra motiverend! Je traint in een kleine groep van gelijkgestemde deelnemers. Het gevoel van kameraadschap en commitment laat je net dat beetje extra geven en zorgt ervoor dat je ook buiten de Private Gym de juiste stappen blijft maken om je doel te behalen.

Werkwijze

We bieden verschillende type Personal Training classes aan. Periodiek wordt de inhoud van de classes vernieuwd, zodat er blijvend progressie gemaakt kan worden. Afhankelijk van de Personal Training class kunnen er vier tot maximaal acht cliënten deelnemen. De Personal Trainer kan indien nodig, differentiëren in intensiteit en oefeningen per cliënt. Zodoende wordt de training afgestemd op het doel en de belastbaarheid van de cliënt. Kortom een garantie voor persoonlijke aandacht! 

Ach ja, het is allemaal erg leuk om te lezen, maar nog leuker om het te ervaren. Doe eens gek en meld jezelf aan voor een vrijblijvende en gratis proefles! Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen. Tot snel!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
12 + 3 =