Small Group Personal Training Amsterdam

Je woont in Amsterdam en wilt graag aan de slag met een Personal Trainer. Maar ja, aan wonen en werken in Mokum hangt ook een prijskaartje en wellicht moet jij daarom keuzes maken. Goed nieuws! Veel van onze cliënten kiezen voor Small Group Personal Training en dat is uiteraard een stuk voordeliger dan 1op1 of Semi PT. Een combinatie van onze PT-services is natuurlijk ook mogelijk. Deelname aan onze doelgerichte Small Group Personal Training werkt extra motiverend! Je traint in een kleine groep van gelijkgestemde deelnemers (maximaal zes). Het gevoel van kameraadschap en commitment laat je net dat beetje extra geven en zorgt ervoor dat je ook buiten de Private Gym de juiste stappen blijft maken om je doel te behalen.

Werkwijze

We bieden verschillende type Small Group Personal Trainingen aan. Periodiek wordt de inhoud vernieuwd, zodat er blijvend progressie gemaakt kan worden. Aan een Small Group Personal Trainingen kunnen maximaal zes cliënten deelnemen. De Personal Trainer kan indien nodig, differentiëren in intensiteit en oefeningen per cliënt. Zodoende wordt de training afgestemd op het doel en de belastbaarheid van de cliënt. Kortom een garantie voor persoonlijke aandacht! 

Ach ja, het is allemaal erg leuk om te lezen, maar nog leuker om het te ervaren. Doe eens gek en meld jezelf aan voor meer informatie over onze TOPDEAL PROEFWEEK! Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden. Tot snel!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 2 =