PERSONAL TRAINING en PT-CLASSES

Onze Personal Training services

Van welke Personal Training service wens jij gebruik te maken? Wij bieden aan:

- Personal Training (1op1)
- Semi Personal Training (1op3)
- Small Group Personal Training (1op6)

 

Afhankelijk van jouw behoefte, budget en agenda is elke denkbare combinatie mogelijk. Vanaf €215 per maand kun je een keer per week een Semi-PT sessie inboeken en kun je onbeperkt deelnemen aan de Classes die dagelijks op het rooster staan. Met het PTA-Premium niveau kun je voor €375 per maand twee keer per week een Semi-PT sessie inboeken en kun je onbeperkt deelnemen aan de Classes. 

Meer info over tarieven

PERSONAL TRAINING en PT-CLASSES

FEMME FIT (Small Group PT)

 - Shapen van benen en billen

- Optimaliseren van de female bodyshape

- Stability en mobility skills

- Altijd uitdagend, fun en leerzaam

- Meerdere dagen per week op rooster

- Small Group Personal Training tot maximaal zes deelneemsters 

Meer informatie en aanmelden

PERSONAL TRAINING en PT-CLASSES

1op1 PT vs Semi-PT

We spreken van een Personal Training traject, als je voor een periode van minstens drie maanden op wekelijkse basis met een bepaalde frequentie Personal Training wilt afnemen. Wij vragen altijd of je voor Semi of voor 1op1 kiest. Als je specifiek voor Semi (1op3) kiest, komt het in de praktijk vaak voor dat je toch 1op1 traint, maar wel stukken voordeliger! Hoe meer mensen kiezen voor Semi-PT, hoe flexibeler onze agenda m.b.t. het maken van afspraken. En dat vindt iedereen weer prettig. Tijdens Semi-PT sessies, geven we geven gepersonaliseerde trainingen. Dus wat betreft de inhoud van training is er geen verschil met 1op1 Personal Training. Je kiest bewust voor 1op1 als je er niet van houdt dat een of twee andere personen zich toevoegen aan de dynamiek tussen jou en de Personal Trainer. 

Membership

Je kunt een Semi Personal Training traject prima combineren met onze standaard services zoals gethematiseerde (BURN en BUILD) Classes (1op16) en  gethematiseerde (FEMME FIT en STRONG FIT) Small Group (1op6) Personal Training. In dat geval raden wij aan om te kiezen voor ons PTA-Standard of PTA-Premium membership niveau. Echter, als je uitsluitend geinteresseerd bent in een 1op1 Personal Training traject, raden wij aan om te kiezen voor een Personal Training-arrangement.

Personal Training Arrangement

Een 1op1 arrangement is stukken voordeliger dan frequent 1op1 inboeken via ons PTA-Membership. Meer informatie over onze custumized Personal Training-arrangementen verstrekken wij tijdens een intake. Laat je gegevens achter als je wilt afspreken voor een vrijblijvende intake en proefles.

Contact

PERSONAL TRAINING en PT-CLASSES

12 WEEK TOPFIT Program

- Minimale afname van 12 sessies (Semi of 1op1)

- Een custumized voedingsschema en trainingsprogramma voor 12 weken

- Dagelijkse online check-ups m.b.t. voeding, slaap en herstel

- Wekelijkse accountability meeting

- Optimaliseren hormoonhuishouding

- Optimaliseren van fitheid en bodyshape 

- Ebook Basics voor een optimale vitaliteit

- Altijd uitdagend, fun en leerzaam

Meer informatie en aanmelden

PERSONAL TRAINING en PT-CLASSES