Personal Trainer van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau “3 times FHM’s meest sexy vrouw van Nederland”. Internationale actrice, o.a. in de film “Pain & Gain” met beroemde  Hollywood tegenspelers als Mark Wahlberg en Dwayne Johnson (The Rock)...zomaar even een paar opmerkelijke prestaties op haar C.V.

Wie heeft Yolanthe haar afgetrainde lichaam bezorgd? In haar sportieve stories op instagram valt met regelmaat de naam van Personal Trainer Robert Schoot. Wat heeft Robert hierover te zeggen?

Private Gym NDSM

“Sinds 2018 traint ze met enige regelmaat (drukke internationale agenda) met mij of één van de andere trainers bij ons in de private gym. In haar trainingen focussen we op de spiergroepen die zij aan wil pakken en/of onderhouden. We doen dat met leuke en vooral uitdagende trainingen. Haar drive en energie zijn aanstekelijk. Ja, ze heeft internationale bekendheid en heeft de looks, maar daar kijk je als trainer dwars doorheen. Het enige wat je voor je ziet is een super professional die precies weet welke stappen gezet moeten gaan worden om nog hoger in de top te komen. Werken met haar is keer op keer inspirerend."

Robert Schoot

Het lijf van Yolanthe

De vrouw is gedreven, beschikt over een onuitputtelijke bron van energie en heeft ijzersterke conditie! Bij elke training wil Yolanthe dat er tenminste één ambitieuze uitdaging ingepast wordt. Bijvoorbeeld de plank pillar die we hier in onze gym bedacht hebben. Een oefening waarbij een toren van mensen in plankpositie opgebouwd wordt. Het vereist veel kracht en muscle-control. Volgens Robert Schoot dankt Yolanthe Cabau haar afgetrainde lijf volledig aan zichzelf. Ze is super gedisciplineerd en traint al jaren. Toen ze de Private Gym NDSM voor de allereerste keer binnenstapte was ze al fantastisch in shape. Daarbij beschikte ze ook al over een fenomenale lichaamsbeheersing. Iedereen die denkt dat haar lijf nep is, daagt hij persoonlijk uit om haar trainingsregime bij hem in de gym één week lang vol te houden; er zullen er niet veel zijn die dat kunnen!

Ga ook met ons aan de slag!

Wil jij ook met de Personal Trainer van Yolanthe Cabau aan de slag? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 11 =