Online support

Online support

Vanaf het PTA-Basic niveau heb je standaard acces tot het online-portaal via onze app. Hier vind je o.a. verschillende PTA-Programs. Veel van deze zogenoemde PTA-Programs betreffen zogenoemde 6-week workouts om toe te werken naar specifieke conditiedoelen en/of esthetische doelen. Er zitten ook veel tutorial programma's tussen waarin wordt gedemonstreerd hoe je stap voor stap met specifieke oefeningen toe kunt werken naar het masteren van een atletische oefening zoals bijvoorbeeld een pistol squat, dragon flag of muscle-up.

In jouw voedingsdagboek applicatie op het online-portaal vind je onze diverse voorbeelden van clean meals welke je in kunt plannen in jouw dagboek. De recepten/boodschappenlijstjes van deze clean meals vind je hier terug op de website. Plan een 1op1 consult in met één van onze professionals als je hulp nodig hebt bij het instellen van een voedingsplan.

In de Community omgeving van het online-portaal plaatsen wij met regelmaat PTA-Knowhow video's waarin we relevante topics met betrekking tot voeding, training, belastbaarheid en mindset behandelen. Via ons online-portaal vertrekken wij je dus alle knowhow om de benodigde veranderingen en structuur aan te brengen in jouw training, voeding en lifestyle om stappen vooruit te blijven maken in het nastreven van jouw doelen. Kortom, met behulp van onze online support haal je het maximale uit jouw 1op1 trajecten!

Maak kennis met ons

Ben je geinteresserd en wil je persoonlijk kennis komen maken? Wacht niet langer en onderneem actie!

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 16 =