Kosten Personal Trainer in Amsterdam

Bij de Personal Training Agency train je al 1op1 met een PTA Trainer vanaf € 65,00 per sessie van 60 minuten!

Het eerste waar je op de website van een Personal Trainingsbedrijf naar op zoek gaat, zijn de prijzen/tarieven. Uiteraard let je daarbij op of het een prijs voor een pakket, een prijs per uur betreft et cetera. Op de meeste websites worden echter geen prijzen/tarieven vermeld. Waarom vermelden Personal Trainingsbedrijven hun prijzen/tarieven over het algemeen niet?

Het antwoord is simpel: als ze prijzen weergeven, is de kans groot dat de potentiele client afhaakt. Bij de meeste mensen wekt het zien van een prijs (op onbewust niveau) een blokkade op. Het enthousiaste idee om de hulp van een Personal Trainer in te schakelen wordt snel naar de achtergrond verdrongen. En op die manier komen potentiele nieuwe clienten niet eens in contact met de trainer! Een kennismakingsgesprek is zeer waardevol om een inschatting te kunnen maken voor o.a. de benodigde frequentie van trainen en om te bepalen of er een wederzijdse klik is.

Gratis proefles bij PTA®!

Bij de Personal Training Agency (PTA®) werken verschillende professionals die elk andere tarieven/voorwaarden hanteren. Elk denkbaar maatwerk traject kun je binnen de Personal Training Agency realiseren. En als je helemaal voordelig onder leiding van Personal Trainers wilt trainen, kies je voor 1op2 Personal Training en/of onze PT-Classes (small-group training).

Wij bieden verschillende type PT-classes aan waarmee je met maximaal zeven andere clienten doelgericht traint onder leiding van een Personal Trainer. De vanafprijs voor deelname aan een PT-class van 60 minuten is € 17,-. Wanneer je een PT-class boekt, reken je af met PT-Credits. Vanaf het PTA-Start niveau is een bepaalde hoeveelheid PT-Credits aan het membership gekoppeld. Je kunt te allen tijde jouw PT-Credits voorraad aanvullen door extra PT-Credits aan te schaffen. Je doet dit snel en gemakkelijk via het membership service formulier in de footer van de website. Kortom je bent altijd in control over de duurzaamheid van jouw Personal Trainingstraject! De tarieven van onze memberships vind je terug in de FAQ onderaan in de footer.

Meer info over PT-Credits

Wij bieden potentiële cliënten in Amsterdam de fantastische mogelijkheid om uitgebreid onze dienstverlening te ervaren en daarbij alle informatie te vergaren die hen helpt om een duidelijker beeld te krijgen welk begeleidingsmodel het beste aansluit op hun doel. Geinteresserd? Laat hieronder jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in te plannen! Wellicht zien we je morgen al!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
13 + 5 =