Highline Bodytec Amsterdam

Jouw doel is ook ons doel! Samen werken naar een realistisch resultaat. Persoonlijk contact en een klik tussen onze coaches en jou is van wezenlijk belang om de  motivatie hoog te houden en door te blijven trainen! Trainen is is niet alleen belangrijk om je doelen te bereiken maar ook om je goed te voelen en om tegenslagen te kunnen incasseren zowel lichamelijk als mentaal.

EMS Training

Bodytec is een EMS training (Electro Muscle Stimulation). Door middel van impulsen worden de acht grootste spiergroepen in je lichaam tegelijk geactiveerd. Hier zit je tijdwinst!! Een complete workout van 20 minuten staat gelijk aan 2,5 uur sporten. Je krijgt individuele aandacht want de trainingen zijn 1op1 of 1op2. Is sporten niet helemaal je ding? Heb je niet veel tijd? Of heb je last van je gewrichten? Dan is BodyTec de manier voor jou om fit te worden!

Hoe werkt het?

Je hebt geen sportkleding nodig, alleen makkelijk zittende schoenen, want je krijgt van ons een onderpak, dus dat is makkelijk! Zorg dat je vooraf goed gedronken hebt en eet een lichte maaltijd. We bouwen de weerstand rustig op in overleg met jou. Het gevoel kun je omschrijven als prikkeltjes. Door middel van eenvoudige oefeningen leidt de coach je door de workout van 20 minuten.

Results

De total body workouts van 20 minuten stimuleren een gezondere levensstijl en zorgen al snel voor een sterker, strakker en fitter lichaam. BodyTec heeft namelijk een positieve invloed op de stofwisseling en doorbloeding van de huid. Een betere stofwisseling en doorbloeding zorgen voor beter herstel en afvoer van afvalstoffen en een verhoogde vetverbranding bij afvallen. Verder bevordert Bodytec de opbouw van kracht en coördinatie en vermindert het pijnklachten bij arthrose, schouder, rug en nekklachten!

Start met EMS Training!

Ben je nieuwsgierig naar EMS training? Ervaren is altijd een betere graadmeter dan een beschrijving in woorden dus boek je introductie training nu! Laat hier jouw gegevens achter en de medewerkers van Highline Bodytec Amsterdam nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
17 + 0 =