FEMME FIIT

FEMME FIT PT-Class

FEMME FIT is een PT-Class (maximaal 6 deelneemsters) die speciaal ontworpen is voor vrouwen die de sterke punten van hun vrouwelijke bodyshape naar voren willen brengen. Er wordt uiteraard gefocust op benen en billen, maar er is ook aandacht voor de taille, rug, schouders en armen. FEMME FIT is zodoende ingericht op een 2-DAY Split routine. 

Bij de ene dag focussen we op weerstandstraining voor benen en billen (Thighs and Bum). De andere dag is een perfecte mix ingericht op het trainen van romp, rug, schouders en armen (Upperbody). Op  "Upperbody" dagen wordt gewerkt met functionele circuits waarbij uitdagende oefeningen achter elkaar uitgevoerd worden, gevolgd door een kort rustmoment. Ideaal vor het nastreven van een uitgebalanceerde hormoonhuishouding. Het doel is om het proces van vetopslag op de "vervelende" plekken om te keren naar een verhoging van de algehele vet verbranding.

FEMME FIIT

Shapen van benen en billen

"Thighs & Bum" dagen zijn de trainingsdagen waarop we focussen op benen en billen . Met betrekking tot het shapen van benen en billen, werken we met de meest effectieve weerstandsoefeningen. De intensiteit waarmee getraind wordt, is met name afgesteld op het creëren van een relatief groot werkvolume. Er is altijd aandacht voor techniek en tijd onder spanning! Stap voor stap shape je jouw benen en billen tot het gewenste niveau. Wanneer er bepaalde bewegingsbeperkingen zijn kan de Personal Trainer differentiëren en/of een 1op1 consult adviseren. 

Jouw krachtlevels m.b.t. de basislifts voor het onderlijf zijn leidend voor de hoeveelheid werkvolume die je in de "Thighs & Bum" trainingen af kunt werken. Werkvolume is simpel gezegd de totale hoeveelheid kilo's werk die je verricht in een training. Als je sterker wordt en met zwaardere intensiteiten traint, verricht je dus meer werk in een training. En meer werk betekent in combinatie met de juiste voeding en voldoende rust dat de spieren van het onderlijf zich aanpassen aan de trainingsregimes. De aanpassing manifesteert zich bij vrouwen in meer spiershape en tonus in de benen en billen. Pump it up! 

Morgen starten?

En....heb jij een FEMME FIT nodig? Niet teveel denken, gewoon doen! Maak gebruik van de TOPDEAL PROEFWEEK om onze FEMME FIT PT-CLASS uit te proberen! 

Je vindt ons op de NDSM werf in Amsterdam (aan de rand van het centrum). We beschikken over vrije parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor als je voor of direct na je werk met de auto naar ons toe wilt komen om te trainen! Ook met de fiets of OV zijn wij erg goed en snel bereikbaar! 

Ben je benieuwd of we nog plekken beschikbaar hebben voor onze TOPDEAL PROEFWEEK? 

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
14 + 4 =