Wat is CONDITIONING?

Dus jij wilt een strakker en meer getraind lijf? Shortcuts bestaan eenvoudigweg niet. De tijd die je erover doet om jouw fitheidsdoelen te behalen, is voor het grootste deel afhankelijk van jouw inzet bij elke benodigde training, de voeding die je dagelijks tot je neemt en uiteraard hoe consistent je hierin bent.

Onze CONDITIONING class is ontwikkeld voor de aanpakkers! Kies je voor deze classes dan ben je ambitieus, werk je hard en vind je het belangrijk om fit te zijn en fit te ogen. Jouw tijd is schaars en jij wilt efficiency en effectiviteit. Jij wilt CONDITIONING! De class is toegankelijk voor zowel beginners als voor ver gevorderden. 

Bij CONDTIONING train je altijd full body waarbij de ene dag meer ingesteld is op het trainen voor een spierpomp en de andere dag op functional training en HIIT (boosten van de vet verbranding). Het betreft een zogenoemde 2-DAY Split routine. Een 2-DAY split is één van de meest effectiefste routines die consistent gevolgd kunnen blijven worden in combinatie met bijvoorbeeld een drukke beroepsagenda.

De perfecte mix

Een CONDITIONING sessie is opgebouwd uit een specifieke warming-up, gevolgd door een blok van weerstandsoefeningen met een pittige intensiteit. We maken optimaal gebruik van alle faciliteiten die onze gym herbergt en differentiëren daar waar nodig. De trainingen zijn nooit saai, maar altijd fun en opzwepend.

Bij elke CONDITIONING training wordt hoofdzakelijk gefocust op de optimale hormonale output. Deze zal bijdragen aan wekelijkse progressie met name op het vlak van het uiterlijk. Afhankelijk van het voedingsplan dat je volgt, bouw je of significant spiermassa op of word je strakker (vet verbranden) en gaat de spiertonus omhoog. Als je beginner bent, zullen ook de krachtlevels enorm toenemen, maar hoe verder je gevorderd bent, hoe minder significant deze zullen toenemen. Daarom hebben wij specifiek onze STRENGTH class ontwikkeld.

Meer informatie over STRENGTH

Morgen starten?

En....heb jij een CONDITIONING nodig? Niet teveel denken, gewoon doen! Je kunt met ons een gratis en vrijblijvende proefles inplannen, waarin je een CONDITIONING of een STRENGTH class uit kunt proberen! 

Je vindt ons op de NDSM werf in Amsterdam (aan de rand van het centrum). We beschikken over vrije parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor als je voor of direct na je werk met de auto naar ons toe wilt komen om te trainen! Ook met de fiets of OV zijn wij erg goed en snel bereikbaar! 

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een proefles met je in te plannen.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 11 =