Bedrijfsfitness op de NDSM

De Personal Training Agency levert maatwerk en resultaat! 

Wij staan klaar om uw medewerkers doorlopend op persoonlijke wijze te motiveren, stimuleren en inspireren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het optimaliseren en onderhouden van hun gezondheid en vitaliteitsstatus. Alles wat uw bedrijf nodig heeft ter ondersteuning voor het gezond en vitaal maken en houden van de medewerkers, bieden wij aan onder één dak.

PTA® - Personal Training Agency B.V.
Displaystraat 11-13
1033 RZ  Amsterdam

 

Accountability en Results

Drie succesfactoren die een bedrijfsfitness traject laten slagen

1. Zorg dat uw medewerkers doorlopend persoonlijke aandacht krijgen bij het verwezenlijken van gezondheid en fitheidsdoelen

2. Creëer draagvlak en saamhorigheid binnen uw organisatie zodat nieuwe gunstigere gedragsgewoonten stevig in de bedrijfscultuur kunnen worden verankerd

3. Maak het traject meetbaar, evalueer met regelmaat de participatie cijfers, tevredenheid en zet deze af tegen o.a. ziekteverzuim cijfers.

Bedrijfsfitness NDSM Amsterdam

Kennismaken?

Kennismaken is altijd een goed idee! Wij lopen regelmatig bij bedrijven op het NDSM terein in Amsterdam Noord naar binnen om ons visitekaartje af te geven.

We nodigen de persoon die verantwoordelijk is voor personeelzaken graag uit voor een gratis en vrijblijvende Personal training sessie bij ons in de Private Gym.

Onze intentie is om hem/haar de experience te bieden van de krachtige combinatie van persoonlijke aandacht en fitness. Idealiter volgt daarna een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die er zijn om met onze hulp een bedrijfsfitness traject op te starten.

Ben je geinteresseerd in een dergelijke kennismaking? Laat dan hier jouw contactgegevens achter of neem direct contact met ons op.

Bel: 020 2330613

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 0 =