PT-Credits

Wat kun je met de PT-Credits?

Met de PT-Credits reken je automatisch af wanneer je een afspraak voor een Personal Training sessie hebt gemaakt en/of wanneer je jezelf zelfstandig hebt ingeboekt voor een PT-class via het rooster op ons online-portaal. Hieronder volgt een kort overzicht van onze services met bijbehorende kosten.

1op1 sessie van 60 minuten met een PTA Trainer
9 PT-Credits
1op2 sessie van 60 minuten met een PTA Trainer
5 PT-Credits
 
 
Focus classes van 60 minuten  (4 deelnemers) 
3 PT-Credits
Reguliere classes  van 60 minuten  ( 6 - 8 deelnemers) 
2 PT-Credits
WOH Class  (Workout of the Hour) van 30 minuten  (6  deelnemers) 
1 PT-Credit
PT-Credits

Voordeel-bundels vs Flex-bundels

Voordeel-bundels

Aan elk membership niveau is een voordeel-bundel PT-Credits gekoppeld die aan het begin van elke maand op jouw account worden bijgeschreven. De PT-Credits uit de bundel zijn voordeliger dan die uit de flex-bundels, maar hou er wel rekening mee dat ze alleen geldig zijn in die betreffende maand. Als de bundel al tijdens de maand op is, kun je altijd extra PT-Credits bijkopen. Een aanvraag daarvoor doe je via het membership-service formulier op onze website. We rekenen altijd met het PT-Credits tarief van jouw membership niveau. Heb je extra PT-Credits nodig in je lopende maand, check dan altijd even of het voor een opvolgende maand, handig is om jouw PTA-Membership te upgraden.

 

Flex-bundels

Ben je wat minder consistent in jouw gebruik van PT-Credits? Bijvoorbeeld, omdat je voor werk vaak naar het buitenland moet? Neem dan ons PTA-Basic niveau en schaf daarbij een van onze Flex-bundels aan. Deze bundels hebben een langere geldigheid. Hou er wel rekening mee, dat bij het beeindigen van het PTA-Membership eventuele resterende PT-Credits direct komen te vervallen.

PT-Credits