Boxing Drills

Jab, Cross, Hoek lichaam links, hoek hoofd rechts, opstoot links, et cetera. Zomaar een paar offensieve basistechnieken uit de (kick)bokssport. Maar er is ook aandacht voor defensieve basistechnieken zoals slip, blokkeren en de bob and weave. Omdat we op de zak oefenen, is er ook de mogelijkheid om traptechnieken in de BOX FIT class te integreren (kickboxing drills). Het eerste deel van de BOX FIT class wordt steevast opgebouwd met twee drill-combinaties die je intensief beoefent. Bijvoorbeeld de combinatie: cross, linker mawashi, rechts hoek hoofd, links hoek hoofd, low kick rechts. Er is daarbij veel aandacht voor de uitvoering en de vloeiende overgangen tussen de technieken.

Boxing conditioning

In het tweede deel van de BOX FIT class volgt er een creatieve mix tussen full body conditioning exercises en (kick)boxing technieken op de zak. Denk daarbij aan eenvoudige zakoefeningen die puur voor cardio dienen gecombineerd met bijvoorbeeld een circuit van bodyweight squats, push ups, lunges, jumping jacks et cetera. We sluiten af met het trainen van de buikspieren en stretching. We raden al onze clienten aan om met regelmaat deel te nemen aan een BOX FITclass. De class heeft een hoog fun gehalte en is verder niet alleen goed voor een optimale hormonale respons, maar ook goed voor het zelfvertrouwen!

Geïnteresseerd?

Je kunt bij ons een gratis en vrijblijvende proefles activeren, waarin je een BOX FIT class uit kunt proberen! 

Je vindt ons op de NDSM werf in Amsterdam (aan de rand van het centrum). We beschikken over vrije parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor als je voor of direct na je werk met de auto naar ons toe wilt komen om te trainen! Ook met de fiets of OV zijn wij erg goed en snel bereikbaar! 

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een proefles met je in te plannen.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
14 + 2 =