1op1 Personal Training Amsterdam

Als je met een Personal Trainer van de Personal Training Agency (PTA®) aan de slag gaat, ben je verzekerd van hoge kwaliteit begeleiding. Er is 100% aandacht voor uitvoeringtechniek en de benodigde trainingsintensiteit om stappen richting jouw doel te blijven maken. In combinatie met de Personal Training classes en de online support maximaliseer je met één of meerdere 1op1 Personal Training trajecten gegarandeerd jouw resultaten!

Gewenste trainingsfrequentie

Om met een Personal Trainer 1op1 in onze private gym te kunnen trainen, dien je wel minimaal het PTA- Basic Membership niveau af te sluiten. Wij bieden vier membership niveaus en eventuele Flex-bundels waarmee je elk denkbaar maatwerk traject in kunt richten.

Vanaf het PTA-Pro membership niveau heb je een full service membership voor een scherpe prijs! Denk aan een online portaal waar je o.a. een database met doelgerichte workouts, een database met recepten en meer knowhow op terug kunt vinden. Ook kun je met het PTA-Pro niveau een goede combinatie maken tussen bijvoorbeeld 1op2 Personal Training en het volgen van onze Personal Training classes. 

Try before you buy!

Als je onze 1op1 Personal Training wilt ervaren, kun je jezelf aanmelden voor een gratis en vrijblijvende 1op1 proeftraining. Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 0 =