12 WEEK TRANSFORMATION

Elk Transformation traject begint met een vrijblijvende kennismaking en korte introductietraining. Tijdens deze afspraak praten we o.a. over jouw doelen, sportverleden, actuele lifestyle en jouw voedingspatroon. Verder wordt er gekeken naar jouw basis motoriek (kwaliteit van bewegen) en er wordt gevraagd naar medische indicaties en hoe het momenteel is gesteld met jouw belastbaarheid. Aansluitend op de kennismakingssessie presenteren we een plan van aanpak. Met vrij trainen bij ons in de gym als uitgangspunt, adviseren wij welke vorm van persoonlijke begeleiding (1op1, 1op2 of Small-Group, of een combinatie) zeer waardevol voor jou zou kunnen zijn. 

Persoonlijke begeleiding

We geven daarbij uitleg over hoe het werkt als je 12 WEEK TRANSFORMATION Program wilt combineren met een 1op1 PT-traject en/of Personal Training classes wilt volgen die wij in de private gym verzorgen. We adviseren over de begeleidingsfrequentie en er wordt besproken met welk membership niveau jij op basis van jouw wensen het beste kunt starten. Met het PTA-Membership kun je standaard zelfstandig trainen in de Private Gym.  Met onze vier membership niveaus en drie zogenoemde Flex-bundels kun je elk denkbaar maatwerkprogramma inrichten. Het inplannen van de afspraken voor een 1op1 en/of 1op2 PT-traject handel je met de Personal Trainer naar keuze af. 

Ebook 12 WEEK TRANSFORMATION

Zodra je jezelf bij ons hebt ingeschreven, ontvang je via de email ons Ebook "12 WEEK TRANSFORMATION" In dit Ebook staat per week beschreven welke acties je moet ondernemen om in 12 weken een waanzinnige transformatie neer te zetten. Je ontvangt daarbij van ons enkele nuttige instructie e-mails om jouw traject zo goed mogelijk op te kunnen starten. Ons team gaat direct voor je aan het werk en sturen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag de inlog gegevens voor jouw persoonlijke account op ons online portaal. We stellen daarbij ook meteen eenmalig de voedingsrichtlijnen voor je in, waarmee je jouw eerste tussendoel nastreeft. Let's work!

Start jouw 12 WEEK TRANSFORMATION!

Zet de eerste stap en doorbreek jouw comfort zone! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
10 + 10 =