12 WEEK TOPFIT

Winnaars-mentaliteit

Veel High Performers zorgen goed voor hun lichaam. Ze weten dat het succes van hun bezigheden geschaduwd wordt door goede voeding, training en voldoende herstel.

Maar er is meer voor nodig: het ontwikkelen van een winnaars-mentaliteit. Een vastberadenheid om elke stap te zetten die nodig is om dichter en dichter tot het doel te komen.

English

12 WEEK TOPFIT

Het 12 WEEK TOPFIT Program is ontwikkeld voor mensen met een druk bestaan die naar de next level willen. Stel je eens voor: 12 weken vanaf nu voel jij je niet alleen TOPFIT, maar zie je er ook TOPFIT uit en presteer je op TOPFIT niveau!

Ja, TOPFIT is een subjectief begrip, maar waar het om gaat is dat je in 12 weken al een ongelooflijk verschil ten opzichte van NU kunt maken!

12 WEEK TOPFIT

De eerste stap

De eerste en belangrijkste stap die gezet wordt, is het formuleren van een doel. En hier maken we meteen al het verschil. Het gaat namelijk niet zozeer om welk doel je wilt bereiken, maar vooral om WAAROM je dat doel wilt bereiken.

We inventariseren daarbij ook meteen hoe jij jouw leven nu leeft en of het beoogde doel haalbaar is of bijgesteld moet worden. Verder doen we een bio impedantie meting, analyseren jouw motoriek, krachtlevels en uithoudingsvermogen. Ook brengen we jouw voedingsgewoonten in kaart en dat allemaal in de eerste week.

12 WEEK TOPFIT

Accountability

Tijdens het traject monitoren we dagelijks jouw voeding, training en herstel. Indien nodig passen we het trainings- en voedingsprogramma aan.

Tijdens de wekelijkse ACCOUNTABILITY meeting bespreken we wat er goed ging, wat er niet zo goed ging en worden er focuspunten opgesteld waar je tot de volgende meeting mee aan de slag gaat.

Elke trainingssessie in de gym pushen we om stappen te zetten om mentaal te groeien en sterker te worden. Samen zetten we ons in om jouw winnaars-mentaliteit zo sterk mogelijk te maken!

12 WEEK TOPFIT

Dit kun je verwachten:

- Uitgebreide anamnese en doelenformulering
- Regelmatige bio impedantie metingen 
- Analyse van de motoriek aan het begin en aan het eind
- Analyse van de krachtlevels aan het begin en aan het eind
- Custumized 12 WEEK Trainingsprogramma
- Custumized 12 WEEK Voedingsprogramma
- Minimaal twaalf (1op1 of Semi (1op3)) Personal Training sessies
- Dagelijks online monitoren van jouw FOOD updates
- Optioneel: online monitoren van strain, recovery en slaap
- Wekelijkse online ACCOUNTABILITY meeting
- Zelfstandig trainen in de Private Gym NDSM op open gym uren
- Vragen binnen 24 uur beantwoord
- Gegarandeerd resultaat!!!

Kom kennismaken!

Ben je nieuwschierig of 12 WEEK TOPFIT wat voor jou is en wil je meer informatie? Plan dan zeker een vrijblijvende intake en proefles met ons in! 

Wat je van deze afspraak kunt verwachten:

- Intake en bio impedantie meting
- Consult mbt jouw doelen
- 1x 1op1 Personal Training
- 100% vrijblijvend
 

Laat je gegevens  hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2 + 1 =